Hoe werkt keyless entry diefstal en hoe beschermt u uzelf hier tegen.

AD-artikel-autodiefstal
Beste beveiliging tegen diefstal is een Hyundai aldus het AD
maart 7, 2018

Hoe werkt keyless entry diefstal en hoe beschermt u uzelf hier tegen.

SECPAC GO afmetingen

Heeft uw auto een keyless entry systeem? Dan loopt u risico dat uw auto gevoelig is voor  zogenaamd relay hacking. Een relatief nieuwe vorm van diefstal/inbraak van uw auto zonder schade. In dit artikel laten we u zien hoe u u autosleutel signaal blokkeren kunt zodat uw auto niet opengebroken of gestolen kunt worden door uw eigen sleutel.

Hoe werkt diefstal van het autosleutel signaal

Het keyless entry systeem van uw auto werkt als volgt. Zodra u de deur van uw auto aanraakt wordt er contact gezocht met uw autosleutel. Uw autosleutel stuurt een signaal uit naar de auto en de auto wordt ontgrendeld. Normaliter mag de autosleutel maximaal 1,5 meter van uw auto zijn verwijderd. Daarna is de adstand te groot. Echter doordat criminelen de afstand van 1.5m kunnen vergroten naar in principe een afstand van enkele kilometers, is uw auto dus niet meer veilig. Dit kunnen criminelen doen doordat zij twee apparaatjes gebruiken die het signaal van de sleutel kunnen opvangen en kunnen doorsturen naar het apparaatje dat naast de auto wordt gehouden. Vervolgens denkt de auto dat signaal van de autosleutel in de buurt is en de auto gaat open.

Het is dus van belang dat u een goede autosleutel beveiliging gaat gebruiken. Dit kunt u doen met een keyless entry sleutel hoesje tegen anti skim van uw autosleutel.

Hoe werkt een autosleutel rfid anti-diefstal beschermhoes?

Een hoesje voor het rfid bescherming van uw autosleutel werkt als volgt. Er zitten meerdere lagen Faradaystof in de hoesjes verwerkt. Farayday stof heeft de eigenschap om een signaal tegen te houden. Afhankelijk van het aantal lagen faraday stof dat wordt gebruikt, is de blokkering van het signaal sterker. Doordat elk automerk eigen signaalsterktes gebruikt is het belangrijk om te kiezen voor een autosleutel anti-diefstal beschermhoes dat minimaal 2 of 3 lagen heeft. Op die manier weet u zeker dat de hoesjes werken.

Waar kan ik een rfid anti-diefstal beschermhoes bestellen?

De eerste anti-autodiefstal beschermhoes kunt u bestellen via onze site secpac.nl of via bol.com.

Op onze site kunt u ook kiezen voor multipacks. Dit zijn 2 of meer secpac’s tegen een gereduceerd tarief.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *