Veel gestelde vragen

Hoe werkt de SECPAC®?

Secpac® beschermhoes houdt de signalen tegen die een autosleutel uitzendt, waardoor het versterken van het signaal onmogelijk is.  De meeste autosleutels hebben een unieke versleutelde code om te communiceren met de auto. Deze code wordt elke keer aangepast zodat het misbruiken niet mogelijk is. Echter maken kwaadwillende nu gebruik van het signaal van de sleutel zelf. Dit maakt het mogelijk om de auto op afstand te openen. In sommige gevallen is ook diefstal van de auto zelf mogelijk. SECPAC® voorkomt dat het signaal kan worden opgepikt door kwaadwillende. De gepatenteerde stof blokkeert het signaal dat uit de autosleutel wordt gezonden.

Passen alle sleutels in de SECPAC® GO beschermhoes?

De SECPAC® beschermhoes heeft een afmeting van 10cm x 13.5cm. Dit maakt het mogelijk dat bijna alle smartkey sleutels in de hoes passen. Om de levensduur van de SECPAC te niet te verkorten, is het sterk af te raden om ” gewone”  sleutels met scherpe randen in de SECPAC op te bergen. Gewone sleutels kunnen de beschermlagen beschadigen waardoor het signaal er bij beschadigde beschermlagen, weer wordt doorgelaten.

Er zitten twee vakken in de SECPAC®, waar zijn deze voor?

Er zijn twee vakken opgenomen in de SECPAC®. Het voorste vak is geschikt om bijvoorbeeld bankpasjes of telefoons in de plaatsen. De NFC functionaliteit is dan geblokkeerd. Dit is handig ter voorkoming van skimming. Het hoofdvak met de speciale stof is geschikt voor volledige blokkering van het signaal van de autosleutel

Wat is de product garantie?

De SECPAC® heeft een standaard 1 jaar fabrieksgarantie. Daarnaast geven wij een 90 niet-goed-geld terug garantie. Dit geldt alleen als de SECPAC op de juiste manier is gebruikt. De SECPAC mag niet nat worden, en er mogen geen scherpe voorwerpen (sleutels) ed in worden bewaard. Alleen de plastic smartkey mag worden geplaatst.

Wanneer kan ik mijn bestelling verwachten? Krijg ik een Track & Trace code?

Onze bestellingen worden binnen 24 uur verzonden. Dit kan inhouden dat de levertijd in de praktijk varieert van 1-3 werkdagen. Dit is afhankelijk van weekend, feestdagen en of de bestelling ovor 17:00 uur is geplaatst. U ontvangt een e-mail met de Track & Trace code. Daarmee kunt u de zending volgen.

 Kan ik ook een eigen logo laten drukken op de SECPAC®?

Het is zeker mogelijk om een SECPAC® met een eigen logo te bestellen. Dit kan vanaf 1000 stuks. Het is ook mogelijk om de SECPAC® in een verpakking met eigen bedrukking te bestellen. Dit is mogelijk vanaf  500 stuks. In overleg is het ook mogelijk om kleinere hoeveelheden met logo te bedrukken. De levertijd van SECPAC® met eigen logo is 20 werkdagen.

Kan ik ook grote hoeveelheden SECPAC® beschermhoezen bestellen?

Het is zeker mogelijk om grotere hoeveelheden te bestellen. Uiteraard is bulkkorting mogelijk.  Bestellingen tot 100 stuks is meestal de volgende dag te leveren. Grotere hoeveelheden zijn in overleg te leveren. Neem contact op via info@secpac.nl

Heeft u nog een vraag of opmerking? Mail gerust naar info@secpac.nl

Werkt autosleutel aluminiumfolie ook?

Indien u voldoende aluminiumfolie zou gebruiken, zou dit theoretisch moeten werken. Echter zou u elke keer moeten controleren of het signaal ook daadwerkelijk wordt geblokkeerd. Met de SECPAC heeft u een stabiele afscherming van het signaal. Daarnaast is het ook duurzamer om een SECPAC te gebruiken.

Wat is relay hacking?

Relay hacking is een methode waarbij het keyless entry en keyless go systeem wordt misbruikt om toegang te krijgen tot een voertuig. In sommige gevallen is het zelf mogelijk, dat criminelen de auto stelen. In ons artikel over relay hacking leest u meer over dit fenomeen.